Türkiye'de Ofis Kırtasiyeciliği

Türkiye'de Ofis Kırtasiyeciliği
TÜRKİYE’DE OFİS KIRTASİYECİLİĞİ
Bir zamanlar mahalle aralarında, okulların karşılarına açılan kırtasiyeler şimdi büyük mağaza şekli almaya başladı. Daha önceleri kırtasiyeler sadece okul ve öğrenci ihtiyaçlarına yönelikti. Kırtasiyeler şimdilerde Ofis kırtasiyeciliğine dönüşmeye başladı. En küçük mahalle bakkalından tutun da en büyük zincir marketlere kadar hemen herkes kırtasiye ürünü satmaya başladı. Bu da şimdilerde Türkiye’de ofis kırtasiyeciliğini doğurdu. TÜKİD Verilerine göre Türkiye’de yaklaşık 15000 adet kırtasiye bulunmaktadır. Buna karşılık ofis kırtasiyeciliği yapan kırtasiye ise bir kaçı geçmemektedir.
Bundan yaklaşık 20 yıl önce kırtasiye sektörüne atılan firma yöneticilerimiz 2019 yılında da Mixofis Kırtasiye adı altında İstanbul İkitelli de ofis kırtasiye ürünleri satmaya başladı. Ofis kırtasiye alanında Türkiye’de ciddi anlamda ihtiyaç vardı. Bugün her firmanın, her ofisin, fabrikanın hemen her işyerinin ihtiyacını karşılamayı hedeflemekteyiz.
Her firmanın her ofisin her fabrikanın her işyerinin mutlaka kaleme, deftere, silgiye, dosyaya, klasöre, kağıda delgece, zımbaya hemen hemen her kırtasiye ürününe ihtiyacı vardır.
Çağımızda artık her işletmenin bilgisayara, yazıcıya buna bağlı olarak toner, kartuş, mouse, klavye ve birçok bilgisayar ile ilgili çevre birimlerini içerisinde barındıracak teknoloji ürünlerine ihtiyacı vardır.
Aynı zamanda bu işletmelerin çay, kahve, şeker, süt, su ve soda gibi birçok gıda ürünlerine de ihtiyacı vardır.
Bu firmaların ve ofislerin bardak, çatal, kaşık, tabak, çay seti, kahve makineleri gibi mutfak ürünlerine de ihtiyacı vardır.
Yine aynı zaman da sıvı sabun, bulaşık deterjanı, temizlik bezi, çöp kovası, çöp poşeti, yağ çözücü, cam sil gibi birçok temizlik ürünlerine de ihtiyacı vardır.
Elektrik prizi, uzatma kablosu, el feneri, lamba, eldiven pense tornavida yazın vantilatör kışın ısıtıcı gibi birçok hırdavat ürünlerine de ihtiyaç vardır.
Palet streci, taşıma kolisi çuval, ip, poşet, kilitli torba gibi birçok ambalaj malzemelerine de ihtiyacı vardır.
Firmalar kendilerini tanıtmak ve daime göz önünde bulunmak için tişört, şapka, kupa bardak, plaket, madalya gibi promosyon ürünlerine de ihtiyacı vardır. 
Günümüzde insanlar zamanla yarışmaktadır. Bu kadar ihtiyacın bulunduğu bir ortamda ofis kırtasiyeciliğine de ihtiyaç vardır. Firmalar bütün bu ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayarak hem zamandan hem de masraftan tasarruf etmek istemektedirler.
İşte firmamız bir ofisin, işletmenin, neye ihtiyacı varsa onu satmaktadır. Bizler mixofis.com olarak bir işletmenin veya kurumun adeta satın alımcısı gibi çalışmaktayız.  En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmayı amaçlamaktayız. Stoklarımızda bulunmayan ürünleri de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda o ihtiyaçlarını da karşılamaktayız.
            Ofisinizin işletmenizin yukarıda anlattığımız tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında ister mağazalarımızdan isterseniz www.mixofis.com sitemizden rahatlıkla temin edebilirsiniz.
                                                  Editör
Etiketler: Türkiye'de Ofis Kırtasiyeciliği
Temmuz 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR