Çay Markaları

Çay Markaları

EN GÜZEL ÇAY MARKALARI

Çay ülkemizin adeta milli bir içeceği haline gelmiştir. 1917 yılında çay üretimine başlayan Doğu Karadeniz bölgemizde 1947 yılında kurulan ve bir devlet kuruluşu olan Çaykur fabrikasının kurulumu ile ülkemiz çay yetiştiriciliği ve tüketiminde Dünyada ilk sıralarda yer almaktadır.

Türkiye’de piyasaya ve marketlere baktığımızda en çok tercih edilen ve bilinen markaları sizin için sıraladık.

  1. ÇAYKUR

Bir devlet kuruluşu olan Çaykur kalitesi ve paketlemeye verdiği özenle gerçekten bir lider kuruluş olduğunu göstermektedir. Çaykur, siyah çay, yeşil çay, beyaz çay, organik çay, didi ve hediyelik çayları vardır. Dökme çay, bardak poşet çay ve demlik poşet çayları mevcuttur. En çok tercih edilen çayları filiz çay, Rize turist çayı, tiryaki çayı ve kamelya çayıdır.

  1. DOĞUŞ ÇAY

En güzel çay doğuş çay sloganı ile hayatımıza giren doğuş çay kısa sürede kendini halka benimsetmiş ve hemen her eve girmeyi başarmıştır. 1985 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Doğuş Çay çayın yanında başka yiyecek ve içecek alanlarına da girmiştir. Dökme çay, demlik poşet çay ve bardak poşet çayları mevcuttur. Siyah çayları; Filiz Çay, Gurme Çayı, Geleneksel Rize Çayı, Karadeniz Çayı, Tiryaki çayı ve Bergamot Aromalı çay en çok tüketilen çayları arasındadır. Yeşil ayları, bitki çayları, meyve çayları ve form çayları ile kendisini kabul ettirmiştir.

  1. LİPTON

Lipton siyah çay, Ice Tea, Bitki ve meyve çayları yeşil çayları ile zengin bir yelpazeye sahiptir. Dökme çay, demlik poşet çay ve bardak poşet çayları ile ofis ve iş yerlerimizin vazgeçilmez çaylarıdır.

  1. EFOR ÇAY

2020 yılında Efor Çay A. Ş. Markası ile çay dünyasına giren Efor Çay kısa sürede kendisinden söz ettirmiştir. Siyah çaylar, OPA çaylar, Yeşil çaylar, Bitki ve Meyve çaylarının yanında Form Çayları da vardır. Siyah çayları arasın da Platinum Özel Seri çayının özel bir yeri vardır. Diğer siyah çayları, Filiz Yoğun Dem, Rize Klasik Dökme çay, Tiryaki ve Harman çaylarıdır.

  1. OFÇAY

Ofçay 1985 yılında Türkiye’de çayda tekelin kalkması ile 1987 yılında çay üretimine başlamıştır. Dökme Demlik Poşet çay ve Bardak poşet çayları ile Siyah çay, beyaz çay, bitki çayları ile sektörde kendisinden bahsettirmiştir.

Etiketler: Çay Markaları
Temmuz 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR